Navigáció

Karrier a PIER-nél!

Álláshirdetéseink

Karrier a PIER-nél!


Álláshirdetéseink

Galéria

Elfogadtuk, hogy mindannyian emberi erőforrások vagyunk, de elsősorban emberek, és csak utána erőforrások. Rutvik Oza


„Kihívás szerencsére mindig van és a visszajelzés sem marad el. Egyedülállók vagyunk Közép- Európában senki nem csinál ilyet és ez tök jó dolog.” Ambrusné Rein Tímea (Technikus)


„Sokszor a munkánk monotonnak tűnhet kívülről nézve, de nap, mint nap új kihívásokkal nézünk szembe, ami nagyon motiváló.” Tóth Nikoletta (Varrodai betanított munkás)

„Ha egy dolgot kellene kiemelnem miért jó itt dolgozni, az a stabilitás lenne. Szerintem nagyon jó a csapat és jól tudunk együtt dolgozni. Az a szuper, hogy mindenkiben meg van az a kis plusz, ezért megyünk előre a közös cél érdekében.”
Benkéné Sebők Anita (Gyártás irányító)


„Semmilyen tekintetben nem egy hagyományos szervezet a PIER, viszont mindemellett olyan értéket tudunk előállítani, amire büszkék vagyunk, és ráadásul ezt egy jó, összetartó, támogató csapattal tudjuk végig vinni, ez számomra nagyon pozitív.” Kutai Tamás (Termék menedzser)
Maximális védelem extrém környezeti kihívásokban


"Az általunk felvállalt márkák által közvetített életérzések termékekben történő megjelenítése, hogy azok maximális védelmet nyújtsanak használóinak a mindennapi és az extrém környezeti kihívásokban. Egy stabil, tudatos, folyamatos megújulásra képes, eredményes szervezetben tesszük mindezt, a belső és külső környezetünkről gondoskodva."

Értékeink Pozitív szemlélet Értékteremtés Megbízhatóság Hatékonyság Együttműködés Kreativitás Minőség Megfontolás Gondoskodás
Lorem, ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Perferendis illum quo, fugit, earum sapiente impedit ad at dicta

Biztosítjuk dolgozóinknak...


Biztosítjuk dolgozóinknak

Aktuális állásaink

Munka Város
Account Manager Komló

Más pozíció is érdekelne?


Regisztráld magad és értesítünk, ha új állásokat hirdetünk meg!