English version

Termékeink

Kattints a képre és böngészd a galériát!

Cégünk a kezdeti időktől gyárt vízhatlan ruházatot, saját anyagos gyártás konstrukcióban, melynek keretében a termék előállításhoz szükséges összes anyagot és kelléket mi magunk vásároljuk. Saját termékfejlesztői csoportot hoztunk létre, hogy a vevői elvárásoknak minél inkább megfelelő szintű termékeket alakítsunk ki, melyet számítógép vezérelt szabásminta és terítékkészítő szoftverrel támogattunk meg. Mintagyártó szalagunkon a protominták elkészítése, valamint a különféle méretállások ellenőrzése történik folyamatos technológusi felügyelet mellett.

Néhány évvel ezelőtt installáltuk saját lézerberendezésünket, melynek segítségével ma a magyar piacon egyedülállóként, képesek vagyunk varrat nélküli technológiát alkalmazva, csak ragasztással elkészíteni termékeink egy- egy meghatározó elemét.

Több éve szorosan együttműködünk a W.L Gore & Associates Inc. céggel, amely cég amellett, hogy ma a világon elérhető legjobb minőségű anyagok gyártója, egy komplex know-how-t is rendelkezésre bocsátanak, amely eljárás során a létrejövő termékek víz és szélállóságát gyakorlati használat során is garantálják viselőjük számára.

A technikai ruházaton belül a cégünk által gyártott főbb termékkörök a vízhatlan felsőruházatot, a különféle fleece anyagokból készült középső réteget, és softshell termékeket ölelik fel. A 2006-os év folyamán nyertük el pályázaton a téliesíthető esővédő gyakorló, illetve a téli alsó, felső ruházat kifejlesztését Magyar Honvédség számára.
Ezen fejlesztés keretében feladat volt olyan, ruházat kialakítása, mely különböző, szélsőséges időjárási körülmények között is megfelelő védelmet, komfortérzetet biztosít viselője számára laktanyai, terepi illetve harci feladatok ellátása során.